Відомий український поет та журналіст, екозахисник, а тепер і воїн ЗСУ сидячи у окопі, спіймавши промінчики сонця розповів, що відбувається з українським народом.

Павло Вишебаба, який знаходиться на передовій під час перерви між боями вирішив поділитися своїми думками, щодо того, що з нами, українцями, зараз відбувається. Відео воїн оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

Павло Вишебаба. Фото: скриншот Facebook
Павло Вишебаба. Фото: скриншот Facebook

Я вважаю, що зараз відбувається народження, або друге народження абсолютно унікального народу на континенті. Це звісно, українці. Павло Вишебаба

Павло помітив, що десятки років Європа йшла до такого крайнього індивідуалізму.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Особисті кордони, особисті інтереси. Це відбувається і в політиці. Коли особисті інтереси, або національні інтереси ставляться вище за загальнолюдські. зазначив захисник.

За словами Павла стосунки між людьми дуже охололи. В Україні, після 24 лютого, виникла унікальна ситуація. Індивідуалізмом і не пахне.

Десятки, сотні тисяч людей пішли на війну, калічитися і гинути за також незнайомих людей. Фронт і тил нині разом, що не відбуломся в 14-15 і пізніше роках. Це залог нашої перемоги. Тил відчуває зв'язок з фронтом, а фронт з тилом... Колективізм та братерство, які не бачила Європа сотні років. Павло Вишебаба

Воїн дивується, що зараз нація стала об'єднана, це просто фантастика. На думку Павла, це зійшли сходи, які посіяли ті козаки, кобзарі, наші герої. Після перемоги, впевнений Павло, ми зможемо зробити таку країну, у якій хочеться жити всім.

Нагадаємо, раніше ми писали, що ми писали, що російські окупанти почали розбирати на частини залишки бойових танків, заробляють як можуть.

Як повідомляв портал "Знай.ua", важка зброя з Німеччини в Україні готова бити окупантів: новий вид арти з підготовленими командами вже на фронті.

Також "Знай.ua" писав, що парамедик "Тайра" порівняла перебування в російському полоні з концтабором.