У НАТО знову вирішили висловитися стосовно війни в Україні. Вважають, що це триватиме ще дуже довго, проте не кинуть одних.

Таку думку озвучив генсек альянсу Йенс Столтенберг на заході, організованому Politico.

Він вважає, що війна, яку розв'язала російська влада проти України може тривати ще довго. Саме тому партнери повинні підтримувати країну до самого закінчення, поки не будуть переможені російські окупанти.

Єнс Столтенберг, фото: скріншот з відео
Єнс Столтенберг, фото: скріншот з відео

"Весь мій меседж полягає в тому, що ми повинні бути готові до довгого шляху. Я не можу точно сказати, скільки триватиме ця війна. Але я просто кажу особам, які приймають рішення в столицях НАТО, що ми маємо політичний і моральний обов'язок надавати істотну підтримку протягом тривалого часу" - йдеться в повідомленні Йенса Столтенберга.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нове озброєння ЗСУ, фото: скріншот з відео: скріншот з відео
Нове озброєння ЗСУ, фото: скріншот з відео: скріншот з відео

Також, чоловік вже зазначав раніше, що підтримує поставки важкого озброєння для української армії, тим більше що влада дала обіцянку не обстрілювати російські території.

З кожним днем його стає тільки більше, і залишається надія, що найближчі кілька місяців будуть вирішальними для нас з вами, і українці знову заживуть у вільній країні, без російської агресії.

Йєнс Столтенберг
Йєнс Столтенберг
24tv.ua

Вже з'являться перші повідомлення про те, що скоро Херсон повернеться в рідну гавань. Окупанти навіть почали збігати звідти в бік Кримського півострова, який може стати наступною ціллю ЗСУ.

Бійці ЗСУ. Фото: скриншот Facebook
Бійці ЗСУ. Фото: скриншот Facebook

Нагадаємо, що жорсткі бої на" Азоті " і втрати ЗСУ в Сєвєродонецьку: австрійський аналітик Тому Купер про ситуацію на передовій

Раніше повідомлялося, що росіяни почали труїти в" ЛНР " газом чоловіків, які ховаються від мобілізації - беруть навіть з хронічними хворобами

Також, Анджей Дуда знову згадав слова Еммануеля Макрона про Україну, і звернувся до Путіна