Водій БТР-80 розповів, яку роботу виконує, окрім того, що вивозить хлопців на позиції.

Відео з Ігорем, водієм одного з підрозділів тактичної групи 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України, який поділився секретами та тонкощами професії, оприлюднили на сторінці у Facebook Бригади.

Вивозимо хлопців на позиції, а самі відходимо недалеко, свої окопи копаємо, та чекаємо, коли хлопцям треба боєприпаси підвезти, їжу, пораненого забрати... водій БТР Ігор

Ігор зазначає, що знаходиться у постійному русі. Вони контактують постійно зі своїм екіпажем, та тими хлопцями що поряд, які, наприклад, не мають броньованої техніки, а терміново треба відвезти поранених, забравши з-під вогню.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ми всі люди, всі захищаємо, стоїмо за одно, тому боїшся, але їдеш, забираєш".

Ігор розповідає, чому необхідно водію бронемашини бути постійно у засобах індивідуального захисту – касці та бронежилеті.

Каска і бронік - це твоє життя. водій БТР, Ігор

За словами захисника, БТР витримує від потрапляння ворожих снарядів, не прямого попадання, а коли потрапляє поруч.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Сергій Кислиця висловився про незаконну участь росії в ООН, рішення не виносили на голосування.

Як повідомляв портал "Знай.ua", боєць ЗСУ розповів, що з нами відбувається в глобальному масштабі.

Також "Знай.ua" писав, що російські окупанти придумали новий спосіб, як боротися з усіма "незгодними" - ні краплі людяності не залишилося.