Російські пропагандисти знову взялися за свою улюблену тему - ядерну зброю. Вони лякають світ таким результатом ще частіше, ніж це робила і робить Північна Корея.

Найпалкіший фанат Путіна Володимир Соловйов заявив про це під час свого ток-шоу, де він збирає однодумців, і вони всі разом придумують нову легенду стосовно того, чому Захід разом з Україною такий поганий, і чому потрібно вірити тільки Росії.

Володимир Соловйов, фото: скріншот з відео
Володимир Соловйов, фото: скріншот з відео

Цього разу, через кілька днів поспіль успішних атак ЗСУ, вони знову розлютилися. Володимир Соловйов почав погрожувати не тільки ядерною зброєю, ні і третьою світовою війною. У нього навіть закінчився вже час.

"Рівень деградації політичних рішень на Заході вже викликає побоювання. Ви мені починаєте нагадувати дітей, які взяли в руку шпильку або шпильку, і намагаються зрозуміти, що там в розетці. Шарахне. Шарахне і сильно. Ви реально чтоли не розумієте, що ми знаходимося вже не в секундах від третьої світової війни, а вже і секунди скінчилися" - говорить пропагандист.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Пропагандист, фото: скріншот
Пропагандист, фото: скріншот

Звичайно ж, далі він не обійшов стороною тему ядерної зброї, адже це головна «фішка» росіян, якою вони лякають кожного зустрічного. При цьому, вони абсолютно не розуміють, що якщо буде завдано удару по Україні, то постраждають і їхні військові тут, і найближчі російські області, так як це було умовно з Чорнобилем. Також, в такому випадку Захід мовчати не стане. Прем'єр-міністр Британії вже обіцяв у такому разі завдати удару у відповідь.

Нагадаємо, що чи достатньо Захід допомагає Україні-американський генерал натякнув на перевагу ЗСУ перед окупантами

Раніше повідомлялося, чому російські окупанти безцеремонно обстрілюють Україну з артилерії, вибрали помилкову стратегію

Також, українець з трьома братами став на захист Батьківщини, за допомогою зброя завдає шкоди окупантам