Чергова історія про героїзм українців. Десантник Ілля разом зі своїми братами захищають Батьківщину від російських окупантів у складі ДШВ ЗС України.

Новий пост про українського захисника опублікували на сторінці Генерального штабу Збройних сил у соціальній мережі Facebook.

На фотографії можна побачити Іллю, він є командиром десантно-штурмового відділення. Герой мужній, і вже досвідчений боєць.

Його улюбленою зброєю є 40 мм шестизарядний гранатомет М32, за допомогою якого він не так давно завдав шкоди противнику, тим самим завдав окупантам істотні втрати.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Дуже добре для ближнього бою. Ворог почав штурмувати наші позиції. Бронетехніка пішла, піхота. Дистанція була до 100 метрів. І я почав відстрілюватися з укриття. Цей "красунчик" дуже допоміг знищувати ворогів", – розповідає Ілля.

Разом з Іллею і лавах ДШВ служать ще три його рідних брата. Всі разом вони захищають світ від російської агресії, і будуть продовжувати це робити до останнього.

"Один з моїх братів отримав важке поранення в боях. Тоді мені вдалося винести його на собі. Евакуювати, - згадує Ілля. Лікарі його стабілізували. Зараз він йде на поправку. Ще два племінника так само, як і ми пішли в армію. І я пишаюся цим", - продовжує свою розповідь наш герой.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що в ротах по 10-15 осіб: російські окупанти масово відмовляються воювати і готові розстріляти власне командування

Раніше повідомлялося, що пес патрон розчулив українців несподіваною порадою, який слід "взяти на озброєння"

Також, бійці ЗСУ випробували нове озброєння на російських окупантах: одним махом спалили більше десятка техніки