Стало відомо про те, чому Росія робить ставку на безладний артилерійський вогонь. Порушують всілякі закони, заради сумнівного успіху.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Foreign Policy.

Зараз російські окупанти використовують артилерію з XVII століття, як ніяка інша країна в цьому світі.

Артилерія. Фото: Youtube
Артилерія. Фото: Youtube

Вони спочатку не збиралися вести війну в такий спосіб, і перехід до нової-старої методики стався після того, як вони програли і втекли з Київської області.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У період з 2000 по 2016 рік росіяни використовували артилерію як центр тактичного і оперативного підходу. Це було помітно як в Чечні, так і в Сирії, так і на самому початку військових дій в Україні. Вони прийняли для себе рішення, що вони можуть руйнувати інфраструктуру, вбивати людей і так далі, якщо це збереже життя російським військам. Всі міжнародні закони засуджують таку поведінку окупантів, однак, вони ніяк на це не реагують. Тільки говорять про те, що це не вони, і це все фейки.

Артилерія. Фото: Youtube
Артилерія. Фото: Youtube

Українська артилерія також хороша, а їх система управління вогнем чудова. Росія витрачає близько 50 000 снарядів на день. Україна ж відповідає якістю, і не руйнує об'єкти цивільної інфраструктури. Весь світ давно зрозумів, хто тут агресор, і з ким необхідно боротися.

Тактичні навчання артилеристів, facebook.com/pressjfo.news
Тактичні навчання артилеристів, facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, що Росія напала на Україну практично чотири місяці тому. У зв'язку з цим життя мільйонів громадян змінилося раз і назавжди, і вони були змушені шукати більш безпечне місце.

Нагадаємо, що миколаївські морпіхи готуються до Херсонського" референдуму " знищуючи окупантів: мінус командно-спостережний пункт

Раніше повідомлялося, що Дмитро Кулеба нагадав світу про мотивацію ЗСУ на полі бою, готові стояти до кінця

Також, історія полку "Азов" , і чому російські пропагандисти намагаються зробити з них неонацистів