Росія постійно у своїй пропаганді говорить про те, що вони прийшли в Україну для того, щоб зробити життя громадян значно кращим. Однак, давайте розбиратися, як це виглядає зараз.

Були опубліковані дві фотографії продуктових наборів. Один з них надали українські волонтери, а другий МНС Росії. Різниця кардинальна, і легенда "про порятунок народу" провалюється.

На першому кадрі набір, який видають в центрах Ямаріуполь громадянам двічі на місяць. У жителів міста завдяки цьому є комфортні умови, а також отримують допомогу вони без черги.

Продуктовий набір України, фото: вільне джерело
Продуктовий набір України, фото: вільне джерело

Можна помітити і фрукти, і крупи, і яйця, консерви, цукор, сіль, і так далі. Все, що потрібно для більш менш нормального харчування в умовах окупації, що склалися.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На другому кадрі набір від окупантів, який МНС Росії видає раз на місяць. Там також продуктовий набір, але складається він з меншої кількості, а найсумніше, що людям доводиться стояти у величезних чергах на спеці. При цьому, наборів на всіх недостатньо, і часто люди чи не б'ються за них.

Продуктовий набір росії, фото: вільне джерело
Продуктовий набір росії, фото: вільне джерело

Вже більше місяця Маріуполь знаходиться тимчасово під контролем російських окупантів. За цей час жителі змушені терпіти нові правила, проте це ненадовго. ЗСУ пообіцяли, що обов'язково повернуться в населений пункт, і там знову пануватиме мир.

Нагадаємо, що в Молдові знову почалися мітинги проти чинної влади: Кремль продовжує розгойдувати ситуацію

Раніше повідомлялося, що біографія "українських" гауляйтерів, які встали на бік "русского міра": засуджений за педофілію, любитель забороненого і прибиральник

ТАКОЖ, СБУ знешкодила небезпечне угруповання, підконтрольне російським спецслужбам:маскувалися під добровольців