Стало відомо про те, що дозвіл на мародерство російським окупантам надав особисто Путін. Вони не приховують, що скоюють найсерйозніші злочини проти населення.

Про це свідчить новий перехоплення розмови окупантів, який опублікований на сторінках Служби безпеки України в соціальних мережах.

У повідомленні наголошується, що всі крадіжки під час війни для них не вважаються злочинами, і відповідно не караються ніяким способом. Це занадто обрадувало загарбників.

"Тобто це, коротше, не карається кримінально, що ми мародеримо. Це дозволено. Путін дозволив же. Указ давав, що мародерство дозволено..." — розповідає загарбник дружині.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Примітно, що він не засуджує такі дії, а навпаки ж заздрить тим, кому вдалося поцупити більше. Зокрема пішла мова про старшину, який відправив додому телевізори, пральні машини, і так далі.

СБУ, фото: Facebook
СБУ, фото: Facebook

Крім того, все зайшло настільки далеко, що російський окупант склав так званий "бізнес-план" того, що він планує вкрасти. У цей список входить навіть військова Екіпіровка, так як командування не може повністю забезпечити всім необхідним.

"Я сиджу в цих берцах, а вони, знаєш, як чешки, еб*ть. Ну просто чешки. А візьми наші статутні: по два кілограми Берець важить. У них, по-перше, нога потіє. А ці-продуває... З вентиляційною тканиною, ну ох * ї ... " - сказав із заздрістю до ЗСУ загарбник.

Нагадаємо, що астролог Карпєєва розповіла, що в липні заспокояться авіаудари по Україні, але розслаблятися рано

Раніше повідомлялося, що бійці ЗСУ похвалилися міццю нового озброєння: таких "феєрверків" російські окупанти ще не бачили

Також, перемога забезпечена: астролог Юлія Опалат розповіла головну таємницю Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного