Російський військовий, перебуваючи на Донеччині, розповідає про відсутність бойового духу та велику кількість відмов.

Загарбник телефонує другові та зізнається, що справи нікудишні, "пєчаль", усіх, хто прибувають, відправляють піхотинцями, але вони готові розривати контракти та повертатися додому. Про це повідомляють в українській розвідці, перехопивши розмову окупанта.

Розбита техніка окупантів. Фото: YouTube
Розбита техніка окупантів. Фото: YouTube

Окупант розповідає, що прибула бригада інженерів, та їх оформили як піхотинців. Інженери відмовились та написали відмову від контракту.

Вони пішли розмовляти, всі у відмову, тобто готові сісти нах** і поїхати на нулик, готові перервати контракт, їм всім пох** загарбник

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також окупант підкреслює, що декілька людей залишилося, але готові писати рапорти та звільнятися і відмовлятися, та їхати додому. Він розповів, як командири прибігли і заявили, що всі хто є йдуть у піхоту.

Розбита техніка рф. Фото: cкриншот Facebook
Розбита техніка рф. Фото: cкриншот Facebook

Але один знайшовся сміливий, та ледь не побив бригадира.

Ну, ти прикинь еб*на в рот, ну це смішно, просто вирішили нас у піхоту, все. Нема нах*й розумієш людей. У ротах залишилося по 10-15 людей, усі безвихідні ситуації, розумієш? окупант

Нагадаємо, раніше ми писали, що російські окупанти б'ють і грабують чоловіків на Херсонщині: бояться, що ЗСУ вже підходять до міста.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 8 боягузливих окупантів намагалися поцупити екіпіровку ЗСУ, але бойовий медик врятував ситуацію.

Також "Знай.ua" писав, що у Литві знову обрушилися з критикою на Європу через війну в Україні, могли давно перемогти росію.