Стало відомо про те, що український медик взяв у полон відразу вісьмох росіян. Здивуванням став той факт, що діяв він поодинці.

Про це повідомили на сторінці офіцера 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Юрія Кочевенка в соціальній мережі Facebook.

Український бойовий медик раптово застав ворога на крадіжці нової форми Збройних сил України, і так збіглися карти, що йому вдалося взяти їх у полон.

Полон, фото: скріншот
Полон, фото: скріншот

"Привезли хлопцям нову форму. Ніколи було розбиратися, залишили до часу на купі і розійшлися по позиціях. Потім медик повернувся щось собі підібрати, а там вже орки риються в нашій формі", - розповів Кочевенко.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як тільки він зустрів їх, відразу ж пристрелив одному з них ногу, а інші і зовсім злякалися і здалися добровільно. У цьому вони ще раз показали свою сутність і боягузливість. Один бойовий медик зумів перемогти відразу вісьмох окупантів.

У мережі навіть з'явився ролик, на якому видно, що це дійсно правда, а не фейк, як люблять про все говорити російські пропагандисти. Вони ще ніяк не коментували цю ситуацію, і навряд чи будуть, так як бояться.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що за практично 4 місяці повномасштабної війни були ліквідовані близько 35 тисяч російських окупантів, і це число продовжує зростати з кожним днем.

Нагадаємо, що астролог Карпєєва розповіла, що в липні заспокояться авіаудари по Україні, але розслаблятися рано

Раніше повідомлялося, що в ротах по 10-15 осіб: російські окупанти масово відмовляються воювати і готові розстріляти власне командування

Також, Харків знову під ударом-росіяни відновили атаки, в спробі зробити його прифронтовим містом