Колишній народний депутат Верховної Ради України Ілля Кива, який після 24 лютого звинуватив свою країну у всіх гріхах, знову придумав нову казку про превентивний удар.

Висловився про це він у своєму Telegram-каналі, де кожен раз старанно намагається переконати весь світ у своїй адекватності, але виходить вкрай погано.

Цього разу досвідчений пропагандист вирішив розповісти про те, нібито Польща зараз планує захопити західні області України. Пов'язана його думка, яку потрібно пропускати повз вуха, з недавньою заявою президента Польщі Анджея Дуди.

Ілля Кива, фото: скріншот
Ілля Кива, фото: скріншот

"Польща активно продовжує підготовку до захоплення Західної України", — написав він у своєму Telegram-каналі.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Справа в тому, що під час дня польської діаспори гарант заявив, що "в найближчому майбутньому кордонів між Польщею і Україною більше не буде", і народи зможуть "разом жити на одній землі". Це змусило колишнього депутата України висловити чергову маячню.

Природно, ніхто не буде сприймати слова пропагандиста серйозно, однак, виглядає смішно. Він багато років працював в Україні, і намагався порушити стабільність у владі.

Кива. Фото: Telegram
Кива. Фото: Telegram

Після 24 лютого він втік спочатку до Іспанії, після чого переїхав до Росії. По всій видимості назавжди, так як тут його ніхто не чекає. Тим більше, не так давно восьмий апеляційний адміністративний суд задовольнив позов Мін'юстиції, і заборонив діяльність політичної сили"опозиційна платформа - за життя".

Ілля Кива - фото з Фейсбук
Ілля Кива - фото з Фейсбук

Нагадаємо, що в Молдові знову почалися мітинги проти чинної влади: Кремль продовжує розгойдувати ситуацію

Раніше повідомлялося, що біографія "українських" гауляйтерів, які встали на бік "русского міра": засуджений за педофілію, любитель забороненого і прибиральник

Також, СБУ знешкодила небезпечне угруповання, підконтрольне російським спецслужбам:маскувалися під добровольців