Мер Одеси Геннадій Труханов не зміг приховати своє єство, спалившись на найпростішому запитанні стосовно перейменування вулиць, і видав неймовірну у негативному розумінні фразу.

Як виявилося, одеський градоначальник не так вже й сильно переймається звірствами росіян на українській землі, жахливими руйнуваннями, смертоносними прильотами ракет, зокрема, й в ту ж Одесу.

Що турбує його найбільше саме зараз, так це "зростання ненависті до всього російського". Можна дивуватися скільки завгодно, чому тут не спрацювали причинно-наслідкові зв'язки, які могли б хоч якось розкласти все по поличках у його голові. Та слова Геннадія Труханова говорять про його позицію дуже красномовно і зрозуміло.

Генадій Труханов - фото Odessit.ua
Генадій Труханов - фото Odessit.ua

Днями Геннадій Труханов висловився проти перейменування в місті вулиці на честь російського поета і письменника Олександра Пушкіна. Такий коментар він дав американському виданню The New York Times.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Ні. Я б цього не підтримав (перейменування вулиці Пушкінської). Одеса - міжкультурна столиця України. Мене турбує зростання ненависті до всього російського", – заявив Труханов. Геннадій Труханов

Цікаво, скільки ще має загинути українців, щоб у таких, як він, нарешті відкрилися очі й прийшло розуміння того, що мости з росією потрібно було спалити ще "на вчора".

Ракетне попадання в Одесі, фото: Думська
Ракетне попадання в Одесі, фото: Думська

Нагадаємо, бойовий медик Юрій став "янголом у пікселі", рятуючи воїнів ЗСУ просто під обстрілами: "Наша машина, як сито"

Також ми писали, боєць ЗСУ з позивним Спрут розповів про захоплення ворожого "Тайфуна": "Росіяни дуже пишалися ним на параді 9 травня"

Нагадаємо, "Я не Арестович, але можу вас всіх заспокоїти": слова простого військового медика, які зміцнюють віру у перемогу