З початку повномасштабної війни Росії проти України українці дізналися багато нового. Зокрема про людей. Які весь цей час робили вигляд, що вони патріоти своєї країни.

Цього разу поговоримо про колаборантів, які почали служити різко російському диктатору. Репортаж про них зробили на сторінці "Грунт медіа" в соціальній мережі Instagram.

Павло Філіпчук - гауляйтер Каховки. Він, як зазначає видання, відвертий клоун. У Херсонській області прославився за те, що отримав палицею ковбаси по голові від депутата Сергія Хланя. У нього проблеми з забороненими речовинами, і на його сторінці в соціальних мережах раніше можна було часто побачити Божевільні танці. Після окупації росіянами, відразу ж перейшов на їхній бік.

Павло Філіпчук, фото: вільне джерело
Павло Філіпчук, фото: вільне джерело

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Олександр Сауленко з Бердянська. Раніше був засуджений за педофілію, а тепер "мер" курортного містечка. Своїм заступником він призначив Микиту Самойленко, який раніше працював двірником, займався фарбуванням бордюрів, а також всією іншою господарською роботою. Непоганий стрибок кар'єри, але це ненадовго.

Олександр Сауленко, фото: вільне джерело
Олександр Сауленко, фото: вільне джерело

Галина Данильченко з Мелітополя. Вона перебувала в" Партії регіонів", а також була великою прихильницею Януковича. Керуюча Мелітопольського заводу підшипників. Після того, як її автомобіль випадково вибухнув, вона вирішила відмовитися від посади. За останніми даними, російські окупанти її все ж звільнили, і збираються видати українським спецслужбам.

Галина Данильченко, фото: вільне джерело
Галина Данильченко, фото: вільне джерело

Сергій Швайко зі Скадовська. Є громадянином Росії, але народився саме в Україні. Про нього практично нічого невідомо. До призначення працював будівельником і водієм.

Сергій Швайко, фото: вільне джерело
Сергій Швайко, фото: вільне джерело

Андрій Шевчик, Енергодар. Уродженець Красноярського краю, і має досить великий політичний бекграунд. Змінив більше п'яти політичних сил, і більша частина з них були проросійськими. За час роботи відзначився досить екстравагантним проханням-повернути в зали засідань ікони. Раптово у нього вибухнув під'їзд, і той отримав важкі поранення, і замість нього призначили іншу людину.

"руській мір"
"руській мір"

Нагадаємо, що Харків знову під ударом-росіяни відновили атаки, у спробі зробити його прифронтовим містом

Раніше повідомлялося, що українка відпустила чоловіка гасити пожежу і втратила назавжди за Путіна, колега Карпачова дала цінну пораду

ТАКОЖ, СБУ знешкодила небезпечне угруповання, підконтрольне російським спецслужбам: маскувалися під добровольців