Колабораціоністи Херсона збираються просити про розміщення російської військової бази в області.

Після того, як анонімні патріоти оголосили полювання на недоблогера та гауляйтера кирила стремоусова, зрадник вивіз свою родину до тимчасово окупованого Криму. Сам же кілька днів переховувався на Донеччині. Але був змушений повертатися до Херсону відпрацьовувати кроваві гроші. Про це повідомляє радник МВС Антон Геращенко.

Втім, довго відсиджуватися у відносній тиші не дозволили його куратори — необхідність створення видимості "бурхливої ​​діяльності" важливіша за життя чергового клоуна.

Скриншот новини
Скриншот новини

Стремоусов заявив в інтерв'ю російському виданню, що окупаційна адміністрація проситиме про розміщення російської військової бази в регіоні.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Шкода, що за українським законодавством можна присудити тільки один довічний термін. Але він стремоусову вже точно забезпечений.

У повідомленні йдеться, що стремоусов говорить, що в Херсоні має знаходитися військова база рф. Він також заявив, що у цьому "зацікавлена більшість населення Херсонщини". Колаборант розповідає байки російському ЗМІ про нібито захист рашистів від ударів українськими ЗСУ по мирному населенню.

Зрадник з Херсону. Фото: Telegram
Зрадник з Херсону. Фото: Telegram

Нагадаємо, раніше ми писали, що переломний момент у війні і закінчення активної фази.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ворог кине максимум сил на Луганщину, де отримав невелику перемогу спочатку.

Також "Знай.ua" писав, що окупанти зайняли Світлодарськ, вивісили ганчірку та перевіряють документи.