Не склав іспит на виживання — родина на вихід, у Криму сім'ї загиблих військових рф виселяють зі службових квартир.

У Криму дружин загиблих російських військовослужбовців виселяють зі службових квартир. Як раніше повідомлялося, 810 окрема гвардійська бригада морської піхоти ВМФ рф, яка базувались поблизу Севастополя, зазнала втрат особового складу на війні проти України. Інформацію про ставлення керівництва країн до родин загиблих повідомили джерела у Криму, пише тг-канал Ґрунт.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Конкретні цифри, а також причину смерті, потрапляння в полон тощо, військове керівництво приховало від рідних. Грошові компенсації родинам загиблих російських військових також не виплачують. До того ж сім'ї військових рф, за якими було закріплене службове житло в Севастополі, виселяють після їх смерті.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Військові 810-ї окремої гвардійської бригади морської піхоти ВМФ рф брали участь у війнах в Чечні, Сирії, анексії Криму, а після повномасштабного вторгнення – на Сході України, в тому числі Маріуполі.

Раніше стало відомо, що командири наказали примусово виселити зі службових квартир кілька сімей військовослужбовців 332-го окремого вертолітного полку 6 армії військово-повітряних сил та протиповітряної оборони.

Нагадаємо, ми писали, що СБУ знешкодила небезпечне угруповання, підконтрольне російським спецслужбам: маскувалися під добровольців.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лукашенко видав нову порцію погроз на адресу України.

Також "Знай.ua" писав, що серед російських окупантів процвітає дезертирство, накивати п'ятами не гребують навіть командири.