Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко видав нову порцію погроз на адресу України. Він зазначив, що готовий віддати наказ вдарити по Києву. Про це повідомляє білоруське видання БЕЛТА.

Олександр Лукашенко заявив, що готовий віддати наказ про удар по Києву, якщо буде загроза Білорусі. При цьому він зазначив, що на озброєнні є техніка, яка здатна дістати до столиці України.

олександр лукашенко. Фото: скриншот Youtube
олександр лукашенко. Фото: скриншот Youtube

"Вони будуть розуміти: якщо вони вдарять по Мозирю, то ми вдаримо по Києву, не заходячи в Україну. Вони це повинні розуміти. Але для того, щоб вдарити, треба мати, чим вдарити. У нас це є", – сказав Лукашенко.

Олександр Лукашенко, фото: скріншот з відео
Олександр Лукашенко, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також самопроголошений президент Білорусі в черговий раз звинуватив Захід у війні, яку почала Росія. Він заявив, що Росія нібито поки використовує тільки звичайне озброєння, але в разі необхідності може застосувати зброю "нового рівня". За словами Лукашенка це може статися, якщо"Україна вдарить по містах Росії". А віддати такий наказ нібито можуть "американці".

Варто відзначити, що за час війни стало зрозуміло, що Росія не гребує різного роду провокаціями, тому з великою часткою ймовірності може сама себе і обстріляти.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, загарбники завозять в Херсон росіян і розселяють у квартири місцевих жителів, які виїхали з міста.

Також наш портал інформував, ЗСУ вразили ще одну російську ціль в Чорному морі: корабель вже пішов у відомому всім напрямку.

Крім того, наш портал повідомляв, російських окупантів знову обдурили, і тепер не світить ніякої ротації - чекають повного виведення військ.