Російські окупанти готові різати вени аби не їхати на війну в Україну. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі facebook повідомив журналіст Роман Цимбалюк.

За словами журналіста санаторії Міноборони переповнені російськими окупантами, які отримали поранення в ході бойових дій на території України. Побачивши, на що здатна українська армія загарбники більше не горять бажанням повертатися на війну.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Відзначається, що російське командування хотіло знову послати їх на війну, однак щоб не повертатися в Україну окупанти порізали собі вени. Причому це не поодинокий випадок, це зробили десятки військових.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Санаторії Міноборони в Підмосков'ї переповнені пораненими російськими військовими. В одному з них після появи заяв керівництва про те, що "ми вас відправимо назад воювати в Україну" - десятки військових порізали собі вени. НП сталася минулого тижня. Можна привітати цих військових з першим правильним кроком у їхньому житті", - написав журналіст.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, художник з Харкова відправив сім'ю в безпечне місце, а сам таємно пішов у ТрО - знав, що інакше не зможе вчинити.

Також наш портал інформував, голуби не в тренді, можуть видихати, комарам приготуватися: Міноборони РФ знову начиталося фентезі.

Крім того, наш портал повідомляв, Михайло Подоляк підбив підсумки 4-х місячної боротьби з окупантами, новини для росіян незадовільні.