Генерал-майор ЗСУ Дмитро Марченко розповів, яка ціль буде найбажанішою у разі отримання обіцяної зброї - це Керченський міст.

Про це Марченко розповів у інтерв'ю "Радіо Свобода Крим.Реалії". За його словами жодних секретів у цьому нема, адже це зрозуміло, що це "кишка підтягування резервів".

Керченський міст. Фото: скриншот Youtube
Керченський міст. Фото: скриншот Youtube

Це не секрет ні для їхніх військових, ні для наших військових. Ні для їх цивільних, ні для наших цивільних. Це буде мета номер один для поразки... ми як би основну кишку підтягування резервів просто повинні обрізати. І повірте: ті, хто бігав в Сімферополі і Криму з російськими прапорами, швиденько дістануть українські і будуть бігати з ними. Дмитро Марченко

Таку думку вже висловлював секретар Ради безпеки Олексій Данілов. За його словами, щойно буде можливість Україна здійснить удар по Керчинському мосту.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Керченський міст. Фото: скриншот Youtube
Керченський міст. Фото: скриншот Youtube

Щодо звільнення Херсону, то Марченко розповів, як ЗСУ вибиватиме ворога. Він заявив, що окупантів вибиватимуть з кількох боків.

Багато жителів Херсона сидять і чекають, коли вони включаться в роботу з того боку. І ми їх битимемо з двох боків. Ті, що спеціально там, не йдуть, сховали зброю, чекають просто сигналу. Ніхто не збирається здавати і ніхто не збирається їх залишати. розповів Марченко

Нагадаємо, раніше ми писали, що російські спецслужби почали купувати супутникові знімки України у різних приватних компаній.

Як повідомляв портал "Знай.ua", після чергової маячні медведєва, радник ОП Подоляк поставив опоненту залізний діагноз.

Також "Знай.ua" писав, що вчителька року з Мелітополя розповіла, як окупанти забрали у дітей свободу.