Українці-неймовірні. В один день вони можуть будувати успішну кар'єру, а на наступний вже обороняти в окопах рідну країну. Таким виявився і воїн ТрО з Харкова.

Історію героя розповіли на порталі АрмияInform.

Олександр до повномасштабного вторгнення окупантів на наші землі не мав нічого спільного з військовою справою. Він художник, і пише у свій вільний час картини. Але, як це сталося з мільйонами українців, 24 лютого змінило їхнє життя.

ТрО Олександр, фото: АрмiяInform
ТрО Олександр, фото: АрмiяInform

З перших днів наступу російської армії на Харків, його сім'я відчула на собі "силу братньої любові". Снаряди летіли під вікна його будинку, і синові з дружиною довелося виїхати в більш безпечне місце.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

"Спочатку я займався волонтерством. На свої кошти закуповував продукти харчування, якісь необхідні для армійців речі. Але розумів, що роблю замало для перемоги. Тому вирішив вступити до лав ТрО. Коли вдається поспілкуватися з родиною, так і продовжую розповідати, що допомагаю розвозити волонтерську допомогу — розбираю завали і руйнування по прильоту від "русского міра" - звучить досить правдоподібно, адже зв'язок та інтернет в цих місцях обмежені" - ділиться Олександр.

Воїн ЗСУ. Фото: Telegram
Воїн ЗСУ. Фото: Telegram

Він так і не розповів їм, що став частиною ТрО, але погодився на маленьке інтерв'ю, так як втомився обманювати всіх.

Востаннє він тримав зброю ще в школі, і зараз довелося згадати всі свої знання. У перервах бере аркуші паперу, і починає малювати.

Очі Олександра наповнені смутком, і видно, що він вкрай сумує за минулим життям. Малювати війну при цьому він відмовляється.

Воїни ЗСУ, фото: Facebook
Воїни ЗСУ, фото: Facebook

"Ніколи в своїх картинах не повернуся до цієї теми. Я буду малювати мир, нашу перемогу і процвітаючу Україну!"- розмірковує художник.

Нагадаємо, що одержимість Путіна немовлятами і демографічна криза, ситуація погіршилася після вторгнення в Україну — військовий аналітик

Раніше повідомлялося, що розпад Росії і шлях Мілошевича і Каддафі для Путіна — терорист Гіркін про незавидну долю для рф

Також, глава Єврейської конфедерації подякував Зеленському за боротьбу з Росією, і порівняв його з Черчиллем