Стало відомо про те, що російського диктатора Путіна вкрай може розлютити статус кандидата на вступ до Євросоюзу для України.

Про це пише портал CNN.

З'явився ще один доказ того, що Україні просто необхідно надати статус кандидата на вступ до Європейського Союзу. Це вкрай розлютить Путіна.

Європейський парламент, фото: скріншот з відео
Європейський парламент, фото: скріншот з відео

"Раніше Москва заявляла, що вступ (України) в ЄС буде рівнозначно вступу в НАТО, і проти цього твердження важче заперечити зараз, коли ЄС стає настільки відверто геополітичним", - вважає журналіст видання Люк Макгі.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Перед цим Росія вже відреагувала досить агресивно на заявку Швеції і Фінляндії в НАТО. Якщо ще й Україна сильніше зблизиться з Європою, російський диктатор буде у нестямі. Багато світових цього і побоюються, що в такому випадку підвищиться ризик ескалації, але при цьому продовжують надавати підтримку України в цьому питанні.

Офіс віце-прем\'єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції / Facebook
Офіс віце-прем\'єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції / Facebook

Автор публікації при цьому зазначив, що навіть якщо країни ЄС погодяться з думкою глави Єврокомісії Урсули фон дер Ляйен про те, що Україна повинна бути розглянута на предмет членства, перш ніж це станеться можуть пройти роки, а часом навіть десятиліття.

Українська влада це прекрасно розуміє, однак, отримання статусу кандидата покаже, що Європа налаштована серйозно, і не обдурила в черговий раз Україну, як це було у випадку з НАТО.

Євросоюз
Євросоюз
REUTERS

Нагадаємо, що з 24 лютого в Україні триває повномасштабна війна, яку цинічно розв'язала російська влада. Тепер же, вони звинувачують у всьому весь світ, який згуртувався проти них, і називають те, що відбувається руссофобіей.

Нагадаємо, що у Нацполіції розкрили теракт проти керівництва країни — заступник голови МВС України Єнін

Раніше повідомлялося, що російські пропагандисти нарешті визнали український народ: більше не хочуть вирішувати військовим шляхом

Також, союзники України почали мислити по-різному, як закінчиться війна - США і Великобританія продовжують вірити в програш Росії