Російське видання Реадовка, яке вважають наближеним до влади, на вечір 21 квітня оприлюднило новину про втрати рашистських військових в Україні.

Вперше з початку збройної агресії пропагандисти надрукували, що армія орків втратила понад 13 тисяч військових та понад 7 тисяч визнані зниклими безвісти.

"Такі дані про втрати російської армії озвучені на закритому брифінгу Міністерства оборони РФ. Вперше також було оприлюднено число втрат в результаті затоплення ВСУ крейсера «Москва»: 116 людей загинули і ще понад 100 осіб вважаються зниклими безвісти. Заступник Міністра оборони РФ, озвучуючи ці цифри, підкреслив, що підрахунок втрат зараз ускладнений через триваючі бойові дії і неможливість через це отримати доступ до тіл по всій лінії фронту", - йшлося у повідомленні.

Передбачувано у рашистів добряче пригоріло з такої новини, адже раніше офіційна інформація коливалася на рівні кількох сотень загиблих не визнаючи тяжкі втрати орків в Україні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Але й навіть такі цифри являються не дуже наближеними до реальності і дуже заменшеними. Українські захисники повідомляють, що в нашій землі назавжди залишилось як мінімум 20 тисяч орків.