Це не крок на зустріч, яким може видатися. Крок на зустріч був би - виведення військ з території України, та договір про репарації за завдану шкоду. 15 червня у рф заявили, що хочуть "відновити мир".

Радник Офісу президента Олексій Арестович розповів у розмові з Фейгіним, для чого робляться такі заяви.

Арестович-Фейгин. Фото: скриншот Telegram
Арестович-Фейгин. Фото: скриншот Telegram

Росія така хороша, хоче миру, переговорів, а Захід продовжує постачати зброю Україні, — ось з якою метою Патрушев сьогодні заявив про бажання "відновити переговори". Олексій Арестович

Представник органів держбезпеки рф Микола Патрушев заявив, що рф готова до перемовин з Україною, та прагне швидше закінчити війну.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Вони хочуть бачити новини у низці новин, та перебити новини, які заполонили сьогодні весь світ - це новини про передачу нам зброї. Арестович

Нагадаємо, що днем раніше медведєв заявив, що України не буде існувати вже через два роки. Слова медведєва більш ніж чітко дають розуміння того, що наступний вкид патрушева, це лише маніпулятивна інформація.

Тобто вірити їхнім словам це ніби вкотре дурити себе. Зрозуміло, що люди, які вміють думати та аналізувати ситуацію, легко можуть бачити маніпуляції рф. Адже для того, щоб війна закінчилась, роcія просто повинна вивести свою техніку та війська з території України.

Нагадаємо, раніше ми писали, що стало відомо про те, що російські спецслужби почали купувати супутникові знімки України у різних приватних компаній.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вчителька року з Мелітополя розповіла, як окупанти забрали у дітей свободу.

Також "Знай.ua" писав, що у путіна вигадали, як збільшити кількість "гарматного м'яса".