Люди в Україні не хочуть мати нічого спільного з Російською Федерацією, і мріють повернути своє спокійне життя. Цього разу висловилася про звірства окупантів вчителька року з Мелітополя.

Вона записала своє відеозвернення, яке пізніше було опубліковано в мережі. У ньому, Анна Бут просить світову спільноту врятувати місто від росіян, а також допомогти у звільненні всіх окупованих територій.

Анна Бут, фото: скріншот з відео
Анна Бут, фото: скріншот з відео

Анна Бут проживає в тимчасово захопленому Мелітополі, і вона є володаркою премії Global Teacher Prize Ukraine. Кілька місяців їй доводиться бачити окупацію свого рідного Мелітополя, і терпіти більше немає сил.

Вона благає світову спільноту звернути увагу на Україну ще сильніше, і врятувати захоплені росіянами міста і населені пункти.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Мелітополь, мітинг. Фото: Youtube
Мелітополь, мітинг. Фото: Youtube

"Ця терористична країна, яка зараз позбавила всіх українців всього, що називається життям, повинна відповідати за свої вчинки. На сьогоднішній день витрачено зв'язок з Мелітополем, втрачено зв'язок з моїми дітьми. Я дуже прошу, будь ласка, поверніть українцям Україну, поверніть українцям зв'язок. Це люди, які просто виживають в страшних умовах, в тероризмі. Це дуже важко" - каже жінка.

Їй вкрай складно підібрати слова, які б описали всю її біль, адже життя перетворилося в День бабака, і постійно думаєш про те, як би вижити. Під час уроків з дітьми часто пропадає зв'язок, і Анна постійно переживає про те, чи жива дитина, чи нічого не зробили з ними ці росіяни.

Чи відреагують якось світові лідери на таке звернення вчительки , яке починає набирати популярність в мережі-покаже час.

Нагадаємо, що на Литві не зупинилися: в рф запропонували скасувати суверенітет ще трьох республік

Раніше повідомлялося, що травми голови і осколкові поранення: ЗСУ накрили артой кадировцев, капітан дон-донов в реанімації

Також, українські військові просунулися вглиб Херсонського напрямку - до міста Залишилося 18 кілометрів