За декілька місяців повномасштабного вторгнення в Україну росія втратила понад 30 тисяч солдатів, а мобілізацію провести не дозволяє статус "спеціальної операції".

Щоб поповнити ряди полеглих, росія придумала нову схему постачання "гарматного м’яса" на передову. Полонений окупант розповів СБУ, як потрапив на передову.

Окупанти. Фото: скриншот Youtube
Окупанти. Фото: скриншот Youtube

За словами загарбника, рекрутингові компанії на росії шукають "добровольців" для армії, пропонуючи великі зарплати на "відновленні" окупованих територій на сході України. Суть роботи "різноробочого" полягає в тому, щоб розбирати завали чи вантажити гуманітарну допомогу.

Але, за його словами, вибір у таких контрактників невеликий: послужити "гарматним м’ясом" у складі незаконних збройних формувань "ЛНР/ДНР" або бути розстріляними за відмову.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Цей "різноробочий" з удмуртії підписав контракт із зс рф на 2 місяці. На розчистці території школи він працював лише один тиждень. А потім разом із іншими 32 "колегами" його відправили в Золоте у підпорядкування так званої "ЛНР".

З цих 32 осіб: 7 попало у полон, 6 пішло назад, а решта 200-і. Я сам отримав поранення полонений орк.

Нагадаємо, раніше ми писали, що окупанти знову обстріляли військову частину в Брянській області, але звинуватили у всьому ЗСУ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Білецький зробив термінову заяву про воїнів "Азову", які перебувають у полоні.

Також "Знай.ua" писав, що один з десяти російських окупантів готовий продовжувати воювати в Україні, статистика явно не на їхньому боці.