Подоляк відповів Медведєву, який видав чергову маячню, що України не буде на карті світу через два роки, назвавши того "маленькою людиною з великими комплексами".

Радник ОП у своєму Twitter заявив, що Україна була, є і буде, а ось де буде через 2 роки Дмитро Медведєв — невідомо. Подоляк таким чином натякнув на судові процеси міжнародних інстанцій, які імовірно засудять путіна та його близьке оточення до багаторічного, якщо не пожиттєвого ув'язнення.

Михайло Подоляк. Фото: Facebook
Михайло Подоляк. Фото: Facebook

Якби російський імперіалізм мав обличчя, це був би Медведєв. Маленька людина з великими комплексами, єдина можливість якої привернути до себе увагу та самоствердитися – бризнути отрутою в бік України чи погрожувати світу. Україна була, є й буде. Де буде Д. Медведєв за 2 роки – питання. Михайло Подоляк

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, колишній президент рф Медведєв виконує наразі роль заступника голови раби безпеки рф. Коментуючи ленд-ліз та постачання скрапленого газу, з можливвістю оплатити за нього через два роки, від США, медведєв заявив, що США нікому буде віддавати за скраплений газ, адже України, на той час вже не існуватиме.

Медведєв ще раз довів, що мета путіна - знищення України.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у путіна вигадали, як збільшити кількість "гарматного м'яса", заманюють зарплатами та благами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", син Воррена Баффета захоплений українцями, пожертвував ЗСУ мільйони доларів.

Також "Знай.ua" писав, що путін одержимий немовлятами, в рф демографічна криза, ситуація погіршилася після вторгнення в Україну.