Радник глави офісу президента України, Михайло Подоляк дав нове інтерв'ю, в якому підкреслив ще раз важливість західного озброєння для українських військових. Чекати більше немає часу.

Опубліковано розмову в новому матеріалі The New York Times.

Чоловік ще раз підкреслив терміновість українських закликів стосовно зброї, і чому це потрібно було зробити ще на самому початку війни Росії проти України.

Через те, що допомоги Заходу недостатньо, і відбувається вона тільки на словах, Україна несе важкі втрати на Донбасі. Російська вогнева міць десятикратно перевершує українську.

Михайло Подоляк. Фото: Facebook
Михайло Подоляк. Фото: Facebook

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Зараз, щоб прирівняти сили з окупантськими, Збройним силам України потрібно близько 1000 гаубиць, 300 РСЗВ, 500 танків, 2000 одиниць бронетехніки і 1000 дронів. Це значно перевищує надану і обіцяну Заходом допомогу.

Тиск на світових лідерів триватиме до тих пір, поки Україна не переможе.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

"Якщо ви думаєте, що ми повинні програти, скажіть про це прямо: 'ми хочемо, щоб ви програли'. Тоді ми зрозуміємо, чому ви даєте нам зброю на такому рівні", - каже Михайло Подоляк.

Західні лідери хвилюються, що війна в Україні може перетворитися на війну Росії з НАТО, і що економічний збиток для їх країн може виявитися занадто сильним. А ось лідери Східної і Центральної Європи побоюються, що Путін після України переключиться на них, і ймовірність цього вкрай висока. Тільки військова поразка Росії може цьому перешкодити, але от коли це трапиться - не знає ніхто.

Нове озброєння ЗСУ, фото: скріншот з відео: скріншот з відео
Нове озброєння ЗСУ, фото: скріншот з відео: скріншот з відео

Нагадаємо, що вдова російського окупанта показала, за що воював в Україні її коханий: мінімальний набір і вітальна листівка

Раніше повідомлялося, що на Литві не зупинилися: у рф запропонували скасувати суверенітет ще трьох республік

Також, російські окупанти вирішили заробити на війні, але жадібність їх погубила миттєво