У Кремлі розщедрилися і на день росії цього року видали пенсіонерам не лише стандартний продовольчий набір, а й трохи білка.

Саме завдяки таким подачкам диктатор путін досі лишається при владі, а електорат живе від подачки до подачки, вважаючи, що без хробаків у крупі прожити буде неможливо. Відеорозбір "подарунка" показали у телеграм-каналах та інших соцмережах.

Хробаки в крупі та гниль для пенсіонерів рф. Фото: Telegram
Хробаки в крупі та гниль для пенсіонерів рф. Фото: Telegram

Жінки публікують фото пакетів, які їм видали на день росії, як допомогу. Однак, схоже, що подарункам росіяни не раді, наповнення пакета – бажає кращого.

Нашій бабусі видали подаруночок до дня Росії. Лимончик (показує з гниллю), цукор, якась консерва, горох, вермішель і вівсяночка. Літнім людям це дуже навіть корисно, пенсіонери в рф

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Після того жінка вирішила одразу зварити крупу, вона пересипала її у баняк і побачила, що замість зернят - у баняку ворушаться хробаки.

Хробаки в крупі для пенсіонерів рф. Фото: Telegram
Хробаки в крупі для пенсіонерів рф. Фото: Telegram

Ось це подаруночок! Пенсіонери кашку відразу з м'ясом будуть їсти, про пакет з їжею у день рф

У тимчасово окупованому Херсоні українців проігнорували концерти та офіційні церемонії на "день росії". Натомість приготували для них особливий сюрприз – увімкнули на колонці на одній з головних вулиць міста Державний Гімн України. Також розвісили жовто-блакитні стрічки та розфарбували у кольори українського прапора паркани та асфальт.

Нагадаємо, раніше ми писали, що окупанти знову обстріляли військову частину в Брянській області, але звинуватили у всьому ЗСУ, жителі залишилися без світла і води

Як повідомляв портал "Знай.ua", союзники України почали мислити по-різному, як закінчиться війна - США і Великобританія продовжують вірити в програш росії.

Також "Знай.ua" писав, що лукашенко вирішив нагадати звідки на білорусь готовився напад: масштабні навчання на кордоні з Україною