Стало відомо про те, що в Брянській області, що в Російській Федерації, знову неспокійно. Там з самого ранку горіла військова частина, і в усьому звинуватили українців.

З самого ранку новинні портали Росії були заполонені новинами про те, що в Брянській області стався вибух. Йдеться про військову частину в місті Клинці. Тепер місцеві жителі залишилися без води і електрики.

Брянська область, фото: скріншот
Брянська область, фото: скріншот

"Сьогодні був проведений обстріл території села Займище міського округу Клинці. Пошкоджено кілька житлових будинків. За попередньою інформацією, поранено чотири людини. Їм надається всебічна медична допомога",- написав у своєму Telegram-каналі губернатор області Олександр Богомаз.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Очевидці почали ділитися кадрами події. За їх словами в небі незадовго до вибухів літав вертоліт, а потім швидко зник з місця події.

Брянська область, фото: скріншот
Брянська область, фото: скріншот

Скинутий снаряд зачепив військову частину. За попередньою інформацією жертв і постраждалих немає, проте, тепер місцеві залишилися без електрики і водопостачання. Також перестали працювати світлофори, а в небі над містом бачили вертольоти російських збройних сил.

Брянська область, фото: скріншот
Брянська область, фото: скріншот

Але, при цьому, росіяни вже почали звинувачувати в тому, що трапилося українську сторону. Все як завжди, за старою методичкою. Окупанти самі влаштовують провокації, щоб домогтися підтримки народу, який виступає проти цієї війни, і користуються всіма способами. Їм абсолютно все одно на життя ні в чому невинуватих людей.

Нагадаємо, що у Путіна закінчилися високоточні ракети, випускає по Донбасу мотлох часів Холодної війни

Раніше повідомлялося, що перед українцями деокупованими територіями пройдуть Британські роботи: врятують сотні життів

Також, десантники показали, як відправляють ворогів на концерт до Кобзона: техніка з боєзапасом горить-палає