Минуло практично 4 місяці війни Росії в Україні, і союзники нашої країни почали розділятися. Звідси виникає цілком логічне запитання-А що далі?

Про це пише портал Reuters.

Зараз у Європи немає єдиної думки стосовно того, що робити з Україною і російським диктатором Путіним. У країн є різне бачення того, як і коли повинна закінчитися війна.

Папа Римський і Віктор Орбан, фото: скріншот з відео
Папа Римський і Віктор Орбан, фото: скріншот з відео

Напругу визнають як офіційні особи, так і дипломати. Ось, наприклад, Угорщина та Італія почали наполягати на якнайшвидшому припиненні вогню, людям шляхом. У Сполучених Штатах Америки і Великобританії ж роблять ставку на перемогу України, і вважають правильним притягнення Путіна до відповідальності.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Джо Байден, фото: скріншот з відео
Джо Байден, фото: скріншот з відео

Німеччина і Франція, вічні подруги, почали робити неоднозначні заяви, які не дають до кінця усвідомити їх цілі і мотиви. C іншого боку, позиція Макрона викликає подив навіть у французьких дипломатів. Вони кажуть, що Франція ризикує відштовхнути Україну і східноєвропейських союзників.

Емануель Макрон. Фото: Youtube
Емануель Макрон. Фото: Youtube

У США не вважають за необхідне змінювати керівництво Росії, але намагається домогтися її ослаблення. У Бундестазі Німеччини вкрай стурбовані тим, що дехто на Заході може підбурювати Україну до нереалістичних військових цілей, в тому числі до повернення Криму.

Нагадаємо, що в найближчі кілька днів в Україну повинні приїхати деякі світові лідери, серед яких і французький президент. Однак, остаточно поки що не ясно, так як за словами його представника, дата ще не визначена.

Еммануель Макрон і Олаф Шольц, фото: скріншот з відео
Еммануель Макрон і Олаф Шольц, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що прем'єр Польщі Матеуш Моравецький: 40 млн поляків готові боротися зі зброєю проти імперіалізму рф

Раніше повідомлялося, що жорстоко катували і стратили-нова знахідка злочинів рф в Бучанському районі, від якої холоне кров

Також, російські загарбники прямо заявляють про застосування проти українців заборонених боєприпасів: підуть прямим ходом до Гааги