Заступник командира полку "Азов", який відважно захищає Маріуполь записав звернення з приводу евакуації цивільного населення та військового гарнізону з міста Маріуполь.

Відповідне звернення капітана Святослава Паламара з'явилося у мережі у середу, 20 квітня.

За словами Паламара наразі цивільні, що перебувають на території заводу "Азовсталь" не можуть покинути його і евакуюватися через постійні обстріли. Для цього він просить росію дотриматися "режиму тиші".

Святослав Паламар, скріншот
Святослав Паламар, скріншот

"Вони не мають можливості покинути своїх підвалів, вони бояться, оскільки постійні обстріли, попри заяви військ рф про дотримання "режиму тиші" не здійснилися. Ворог продовжує обстріли тому безпечно покинути територію "Азовсталі" нашим цивільним громадянам поки що немає можливості. Тому я закликаю до дотримання своїх гарантій, і лише таким чином та за підтримки третьої сторони, цивільні вийдуть з заводу", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Як зазначив Святослав Паламар, він спілкувався з Давидом Арахамією та Михайлом Подоляком, які заявили, що готові приїхати до Маріуполя на переговори з Мединським та Слуцьким щодо евакуації військового гарнізону, який тут залишився.

"Ми готові евакуюватися за підтримки третьої сторони з міста Маріуполь зі своєю стрілецькою зброєю, для того, щоб врятувати особовий склад, поранених та забрати тіла загиблих й поховати їх з почестями на території не підконтрольній рф. Ми хочемо закликати весь цивілізований світ долучитися до гарантій безпеки. Я наголошую, що умови рф щодо здачі зброї та здачі в полон наших захисників ми не підтримуємо", - підсумував він.

Нагадаємо, російські окупанти звезли мобільні крематорії до Маріуполя після застосування невідомої речовини

Також Знай писав, патрульна поліція разом із бійцями "Азов" та морпіхами продовжують палити окупантів у Маріуполі: яскраві кадри з передової

Раніше Знай писав, захисники Маріуполя з "Азову" вже увійшли в історію: Андрій Білецький пояснив, що їм потрібно зараз найбільше