Ні для кого не секрет вже, що російські окупанти готові з легкістю вбивати не тільки українців, а й своїх побратимів. В черговий раз показали свою сутність.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови російських окупантів, який опублікований на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах.

Як виявилося, їм не тільки плювати на втрати у своєму складі, а й готові особисто вбивати тих, хто вирішує не виконувати накази від керівництва.

У розмові російських окупант розповідав своїй дружині про одного з таких начальників. Ситуація в їх підрозділі напружена, і неможливо підібрати слів. Таке відчуття, що вся розмова складається повністю з ненормативної лексики.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

"Мені свої, бл*ть, нах*й, ці йо**ні віслюки, нах*й, мозок виносять. а тепер буду просто нах*й садити, нах*й", – описав ситуацію російський військовий.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Критична ситуація почалася ще місяць тому, а зараз вона і зовсім в рази погіршилася. Дружина порадила йому "дієвий метод" -застрелити когось зі своїх побратимів.

"Та ну нах*й бл*ть, с*ка, одного пристрелити показово, інші, можливо, заткнуться? Хороша у тебе дружина? Знаєш, як кажуть:" бий своїх, щоб чужі боялися", – порадила, сміючись, дружина своєму чоловікові-окупанту.

По всій видимості, їй дуже смішно з усього, що відбувається, і вона готова слухати подібні історії щодня. Ну, що ж, подивимося, як смішно їй буде після того, як це торкнеться і її.

До слова, у розмовах з рідними та близькими окупанти нерідко зізнаються у злочинах, які вони або їхні співвітчизники скоювали проти мирного населення.

Нагадаємо, що Україна може стати надпотужною країною після закінчення війни, але потрібно скористатися прикладом Ізраїлю

Раніше повідомлялося, що екс-прем'єр-міністр Італії і друг Путіна розповів про свої спроби зупинити війну

Також, жінка, яка в соцмережах агресивно просувала "русский мир", стала агенткою кремля: "перемога" тепер їй буде снитися у в'язниці мінімум 15 років