У росії вкотре загорілися нафтобази, та вже впродовж тривалого часу їх не можуть погасити. Вчергове займання відбулося у ніч на 25 квітня.

У Брянську нафтобази гасять досі не можуть загасити. На карті Farbes показані найбільші нафтобази РФ на прикордонних територіях.

Пожежа на нафтобазах, Брянськ. Фото. Telegram
Пожежа на нафтобазах, Брянськ. Фото. Telegram

Видно, що займання відбулися на найбільших нафтобазах біля кордону з Україною, та це та нафта, яка входить до нафтопроводу "Дружба", по якому продукт потрапляє до Європи.

Версії про причини пожежі в Брянську російська влада не озвучувала. За словами губернатора Брянської області Олександра Богомаза, евакуювати населення з району, де горить нафтобаза, влада не збирається. Але російські ЗМі повідомляли, що до деяких державних установ надійшли підозрілі повідомлення. Іде евакуація співробітників та перевірка будівель.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Пожежа на нафтобазах, Брянськ. Фото. Telegram
Пожежа на нафтобазах, Брянськ. Фото. Telegram

На мапі чітко видно, що наступна найближча нафтобаза знаходиться у Воронежі та біля міста Орел. Українці вже встигли пожартувати, щоб Воронеж теж готувався:

"Воронеж, ми йдемо до тебе"

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Радник ОП Олексій Арестович звернув увагу, що у Росії почастішали пожежі та вибухи, та припустив, що там розпочалася партизанська війна.

Він перерахував, що стало займатися після того, як росія розпочала повномасштабне вторгнення. Військова база в Уссурійську, військкомати, нафтобази, склади, ВНЗ, будинки губернаторів і так далі, і так далі.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що путін погодився на евакуацію мирних з "Азовсталі" за допомогою ООН і Червоного Хреста.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Бедняков розповів про долю свого знайомого з Маріуполя, був прихильником "руского міра", але залишився ні з чим.

Також "Знай.ua" писав, що путін набрехав генсеку ООН про "мирний" Маріуполь до його зустрічі з Зеленським.