Один зі медіаекспертів Дмитро Золотухін, аналізуючи ситуацію в рф заявив, що Сергій Кирієнко пропонує себе на роль наступника путіна.

У своїй авторській колонці Золотухін зазначає, що під час заходів, присвячених святкуванню дна росії, перший заступник глави адміністрації президента рф Сергій Кирієнко проявив небувалу активність.

Масована присутність у ЗМІ, а також обрана ним риторика не залишилися непоміченими. Дмитро Золотухін вважає, що таким чином Кирієнко, який став куратором окупованих територій, просуває себе і на роль наступника путіна.

Кірієнко. Фото: скриншот Youtube
Кірієнко. Фото: скриншот Youtube

Кирієнко порівнює себе у своєму поводженні з Катериною Другою, спадкоємицею російського престолу, якій приписують знищення козацької вольниці, приєднання та адміністративне управління півднем України. Таким чином, Кирієнко пропонує себе на роль наступника путіна, як Катерина ІІ-я була, умовно, наступницею традицій Петра І-го. Золотухін

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Звісно, що у такій великій "махіні", як рф, бажаючих, які б мітили на місце диктатора не мало, крім того, заяви Кірієнка відгукнулися у інших колах впливу та змусили російські ЗМІ прибрати надто відверті публікації.

Нагадаємо, раніше ми писали, що російські окупанти пропонують працювати жителям захоплених територій за їжу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські загарбники поскаржилися на українських снайперів, залишили загарбників без причинного місця.

Також "Знай.ua" писав, що Україна може стати надпотужною країною після закінчення війни, але потрібно скористатися прикладом Ізраїлю.