Російські окупанти знову почали скаржитися на цю війну, на яку їх послало військове керівництво. Бояться опір зі Збройними силами України, так як залишаються без "найдорожчого".

У мережі з'явився ролик, на якому російські загарбники безпосередньо скаржаться на те, як працюють українські снайпери.

Снайпер, фото: скріншот з відео МВС
Снайпер, фото: скріншот з відео МВС

"Україна трохи більше Московської області, і ми вже тут два з половиною місяці. Два з половиною місяці кожен день у них танки, танки, танки" - розповідають окупанти про багатомільйонну підтримку України. Їм не подобається, що європейські країни так багато допомагають Україні, і при цьому вкрай погано знають географію.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також, вони хочуть загальну мобілізацію в Росії, тому що добровольці мабуть вже не справляються. Вони згадали історію про одного хлопця, який постраждав від українського снайпера.

Окупанти, фото: скріншот з відео
Окупанти, фото: скріншот з відео

"Привезли, дали йому зброю, екіпіровку, хлопець адекватний. Але, ось через цього снайпера, козла, який стріляє по яйцях, він теж отримав кулю трохи нижче паху" - з болем в очах розповідає окупант. І так буде з кожним, хто зважиться знову зайти на наші землі з поганими намірами. Більшість загарбників не зможуть повернутися додому після протистояння з ЗСУ, адже вони не вміють воювати. І поки є час, їм краще бігти назад на свою батьківщину.

Нагадаємо, що МЗС Чехії жорстко відповів Макрону на пропозиції зберігати обличчя Путіну

Раніше повідомлялося, що Україні можуть надати німецькі БМП в терміновому порядку: якщо Шольц знову не встане на захист росіян

Також, на Заході пропонують дати Україні ядерну зброю: повинні себе захистити