Окупанти в Україні продовжують використовувати заборонені Женевською конвенцією боєприпаси, не піклуючись про наслідки.

У перехоплених розмовах, солдати ворожої армії хваляться своїми вчинками, вважаючи злочини тим, чим можна пишатися. Цього разу у пабліку СБУ в Telegram, оприлюднили розмову окупанта з матір'ю.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Фосфором палять. З нашого боку в хохлячу сторону полетів фосфор окупант своїй матері

Він хвацько зізнається, що вони отримали команду розстрілювати усі машини, у тому числі з мирним населенням.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Буде з машини друшляк", - каже злодій, задоволений порівнянням.

Цікаво, що для матері окупантів, злочини виправдані. Вона заявляє, що така доля мирних мешканців. Це ще раз доводить та підтверджує той факт, що у росіян великі проблеми з людськими цінностями. І де вони їх загубили, — питання до психологів, які будуть вивчати феномен диктаторського режиму, та прозомбованих мізків.

Обстріляні міста Луганщини. Фото: Telegram
Обстріляні міста Луганщини. Фото: Telegram

СБУ фіксує злочини, та відкриває провадження, щоб жоден злочин не лишився безкарним.

Також у повідомленні нагадують, що використання фосфорних боєзапасів є злочином проти людяності та порушенням Женевської конвенції. А вбивство мирних людей суперечить законам і звичаям війни.

Усі зібрані СБУ дані увійдуть до матеріалів у міжнародних судах, щоб жоден російський злочин не залишився безкарним. Лише у період з 4 по 10 червня 2022 року слідчі СБУ розпочали 594 кримінальні провадження за фактами вчинення злочинів, пов’язаних із відкритою військовою агресією рф. З повідомлення СБУ

Нагадаємо, раніше ми писали, що російські окупанти поскаржилися на українських снайперів, залишили загарбників без причинного місця.

Як повідомляв портал "Знай.ua", до Дня Незалежності України Зеленський продовжив воєнний стан, чи стане цей день якимось особливим для нас.

Також "Знай.ua" писав, що Україна може стати надпотужною країною після закінчення війни.