24 серпня 2022 року Україна відзначить 31 річницю своєї незалежності. Цей період припав на війну, яку оголосив нам Володимир путін і вся росія.

Якраз до Дня Незалежності України Володимир Зеленський продовжив воєнний стан в нашій країні і тим більше цікаво, чи стане цей день якимось особливим для нас.

На це питання спробував відповісти нумерог Владислав Грицай.

Нещодавно він заявляв про те, що в серпні путін фізично не зможе керувати росією - він або стане овочем. або помре.

Владислав Грицай, фото: Знай.uа
Владислав Грицай, фото: Знай.uа

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Якщо ми прорахуємо дату, число персонального року, то вийде, що це буде другий рік. Це число роду, підтримки, партнерства, духовного пробудження. Ми увійдемо в новий етап свого розвитку. Це буде різке підвищення усвідомленості і цінності",- переконаний Грицай.

Але до 2023 року буде ще дуже багато духовних процесів. Доведеться повертатися до теми релігії, партнерства і відносин з іншими країнами. Грицай обіцяє конфлікти всередині родин.

"2023 рік буде пов'язаний з тим, що нам доведеться вбудовувати нові цінності в своє життя і це буде потрібно зробити на всіх рівнях. Для багатьох незрозумілі ті речі, які вже витають у повітрі, але їх потрібно буде вбудувати в себе, прийняти і навчиться реалізовувати",- попереджає нумеролог і обіцяє хороше зростання і процеси відбудови в 2023 році.

День незалежності, фото: Facebook Вадим Карп'як
День незалежності, фото: Facebook Вадим Карп'як

Нагадаємо, що екстрасенс Макс Гордєєв розповів, чи зможе донька путіна зійти на "трон" замість батька.

Раніше ми повідомляли, що Андрій Іллєнко розповів, що росія відмовилася від багатьох своїх цілей через поразки.