ЗСУ вже котрий день йдуть в контрнаступ на Херсонщині і потихеньку звільняють містечко за містечком, селище за селищем.

Жителі самого Херсона чекають якнайшвидшого повернення в Україну з дикої окупації рашистів. Про це свідчить те, що лише 23 людини з усього міста захотіли отримати російський пспорт, а 12 червня, в день Росії, по місту звучав гімн України, а путінські циркачі виступали для порожніх вулиць.

Херсонці чинять опір окупантам. Фото: скриншот Youtube
Херсонці чинять опір окупантам. Фото: скриншот Youtube

Ясно, як білий день, що зовсім скоро ЗСУ увійдуть в Херсон і про те, як це станеться розповів губернатор сусідньої Миколаївської ОВВА Віталій Кім в інтерв'ю італійському виданню La Repubblica

"Херсонську область звільнятимуть поступово, щоб не ризикувати людьми",- голова Миколаївської ОВВА Віталій Кім.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Віталій Кім, фото: Знай.uа
Віталій Кім, фото: Знай.uа

За його словами, українська армія не може собі дозволити російську тактику з великими ривками по відкритій місцевості, які ні до чого не ведуть.

"Якби ми це зробили, то втратили б багатьох людей. У нас інша концепція війни і життя: росіяни вбивають своїх солдатів, ми намагаємося обмежити втрати. Вони стріляють, ми покладаємося на військову тактику",- додав Кім.

Нагадаємо, що на окупованій Херсонщині українських чоловіків можуть кинути проти військових ВСУ.

Раніше ми повідомляли, що Віталій Кім розповів, що потрібно для звільнення Херсона, Зеленському варто прислухатися.

Також стало відомо, що скільки українцям доведеться заплатити за кавуни цього літа? АграріЇ попереджають про зростання цін у 5 разів.