Президент України Володимир Зеленський заявив, що прийшов час поставити "на місце" керівництво Росії, яке почало повномасштабну війну в серці Європи. Таку заяву він зробив, виступаючи на 19-му азіатському саміті з безпеки Shangri-La Dialogue.

Володимир Зеленський зазначив, що Україна поважає міжнародне право і поважає суверенітет інших країн. Він закликав інші держави не забувати, що Росія веде війну, тому на неї потрібно чинити тиск.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Президент зазначив, що пора вибрати сторону в цьому конфлікті і не ховатися в так званих "сірих зонах". Зеленський додав, що країнам, які підтримують мир, потрібно об'єднається і поставити "на місце" керівництво Кремля.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Якщо ви зараз за мир, то ви підтримуєте Україну, якщо ви підтримуєте цю конкретну війну, то ви знаходите порозуміння з Російською Федерацією. Ось і все. Занадто пізно це обговорювати. Це політична гра і не більше. І я думаю, що сьогодні весь світ має поставити на місце керівництво Росії. І їх місце - на їх території. І там вони повинні жити і вирішувати, що робити", - висловився Володимир Зеленський.

Раніше Знай писав, бійці ЗСУ розповіли про великий "улов": на фронті ліквідували командира російських окупантів.

Також наш портал інформував, Макрон після критики з боку світу почав приходити до тями? Українців чекає нова порція зброї.

Крім того, наш портал писав, росіян на війну звозять в Україну, як безправну худобу - влаштовувалися охоронцями на нафтові вишки.