Радник глави офісу президента України Олексій Арестович підтвердив факт перебування в Україні арабських найманців

Про це він повідомив на Youtube-каналі ФЕЙГИН LIVE.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

Олексій Арестович з ведучим Марком Фейгіним обговорили поточну ситуацію в Україні. Зокрема, радник розповів про наявність арабських найманців на території України.

Як зауважив радник, це перший підтверджений факт перебування арабських найманців на території України в Херсонській області. Він спочатку припустив, проте потім сказав, що це точно сирійські.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Внаслідок точного влучання найманці були ліквідовані, за його інформацією - це понад 200 осіб.

"Населенный пункт Чекалово Херсонской области первое подтвержденное наличие арабских наемников по-настоящему в Украине, скорее всего, точно сирийские. Точное попадание, более 200 убитых", - розповів Арестович

Нагадаємо, Олексій Арестович заговорив про те, хто ще винен у геноциді в передмісті Києва: "Більше 40 учасників".

До слова, Олексій Арестович розповів, як росіяни провалили черговий масштабний наступ на Донбасі: "путін дуже злий".

Раніше ми писали, Олексій Арестович знайшов спосіб, як підтримати українську економіку, але доведеться зняти заборони для чоловіків.