У місті на лінії вогню, Бахмуті, місцеві жителі покидають свої домівки зі сльозами на очах.

Хтось вирішує поїхати, рятуючи життя, хтось вимушений залишатися у зруйнованому будинку під обстрілами ворожої артилерії. До війни все було нормально, робота, прогулянки, відпочинок, а тепер більша частина міста точно поїхала. Про це йдеться у сюжеті "Украина сейчас".

Бахмут. Фото: Youtube
Бахмут. Фото: Youtube

Мешканців просять про евакуацію. Проте наважитися на цей крок йде не багато людей, ті, в кого є куди їхати.

У нашому місті багато переселенців з Попасної. Але вони будуть їхати далі, адже Бахмут стає теж гарячою точкою. Місцева мешканка

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Мешканці Бахмуту. Фото: Youtube
Мешканці Бахмуту. Фото: Youtube

Колись Бахмут був мирним 70-тисячним містом, тут є навчальні заклади та розвинена інфраструктура з заводами. Покинути свої домівки "допомагають" ті, хто відчув що таке артобстріли. Однак багато хто чекає, що після закінчення гарячої фази, звичне життя повернеться.

Постійна тривога, постійний біль, за що? Невже ми заслуговуємо такого життя. Це рішення дуже приймалося болюче. мешканка Бахмуту, яка виїхала.

Люди зі сльозами на очах збирають клунки та залишають рідні домівки, роботу, близьких. Бахмут майже вщент зруйновано ворожими снарядами, проте виїхати декому просто немає куди.

Мешканці Бахмуту. Фото: Youtube
Мешканці Бахмуту. Фото: Youtube

Нагадаємо, раніше ми писали, що "друга у світі армія" використовує в Україні боєприпаси з 50-х - ГУР МО.

Як повідомляв портал "Знай.ua", втекти від санкцій не вдасться — Україна покаже обхідні шпарини, чому санкції не спрацьовують.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський назвав місто, яке вирішить всю долю Донбасу: потрібно натиснути для перемоги.