Україна надасть партнерам виявлені шляхи обходу санкцій проти росії.

У міністерстві закордонних справ заявили, що нададуть необхідні документи, у яких детально описують виявлені Україною шляхи обходу санкцій проти Росії. Про це повідомив спеціальний представник МЗС України з питань санкційної політики Олексій Макеєв, в ефірі телемарафону.

Олексій Макеєв. Фото: Youtube
Олексій Макеєв. Фото: Youtube

Наша велика санкційна команда з представників різних міністерств і відомств зараз працює над серйозним документом, який я збираюся наступного тижня представити нашим партнерам, санкційним координаторам, щодо виявлених Україною шляхів обходу санкцій з конкретними прикладами, трендами у цій санкційній політиці. Олексій Макеєв.

За його словами, після цього МЗС відразу ж вживатиме заходів, щоб держави-члени санкційної коаліції, яка налічує вже понад 40 країн, переслідували таке обходження санкцій.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Макеєв наголосив, що деякі країни ЄС не гребують можливістю співпраці з росією та сприяють уникненню рф санкцій.

Також Макеєв зазначив, що шостий пакет санкцій вже затверджено, і за пів року росія буде втрачати до 90% своїх теперішніх прибутків від продажу нафти, адже найголовніші санкції стосуються саме нафтового ембарго.

Нагадаємо, раніше ми писали, що місто-фортеця Лисичанськ під постійними обстрілами окупантів, українців витягають з пастки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", командир десантників показав, як успішно нищити окупантів, та що треба мати, щоб стати одним з них.

Також "Знай.ua" писав, що у Грузії заочно поховали путіна, викинули скелет у сміттєвий бак — місцеві у захваті.