Наші захисники зі Збройних сил України щодня роблять все можливе для того, щоб якомога швидше вигнати окупантів з наших земель.

З кожним днем в мережі стає все більше роликів, на яких показують, як ЗСУ знищують російських окупантів. Вони це заслужили, як ніхто інший, так як вторглися на чужі землі, і принесли жителям країни.

Цього разу львівські десантники знищили ворожих бронетранспортер, два танки, а також 15 осіб з особового складу.

"Російські окупанти спробували танками зайти у фланг нашим підрозділам і розвинути наступ. Однак цей план путінських "манштейнів", був зірваний, завдяки чіткій, злагодженій, системній взаємодії розвідки і артилерії 80-ї бригади", - написали в прес-службі бригади в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Розбитий танк окупантів. Фото: Facebook
Розбитий танк окупантів. Фото: Facebook

Раніше українським захисникам вдалося знищити практично повністю одну з мотострілецьких бригад росіян. Боєздатними залишилося не більше 25% особового складу. Також, практично за три з половиною місяці війни наші захисники знищили близько 32 тисяч окупантів.

Кладовище розбитих танків рф. Фото: Youtube
Кладовище розбитих танків рф. Фото: Youtube

Загальні бойові втрати противника станом на 9 червня орієнтовно становлять:

  • особового складу-близько 31700 (+200);
  • танків-1398 (+5);
  • бойових броньованих машин – 3438 (+9);
  • артилерійських систем-711 (+8).

Це тільки початок, і окупантів будуть знищувати до тих пір, поки вони не покинуть наші землі.

Нагадаємо, що в ЗСУ відповіли на найпоширеніші питання про мобілізацію: чи є привід для переживань

Раніше повідомлялося, що 15-річний українець врятував Київ від окупації, навів артилерію ЗСУ на колону російських загарбників

Також, український генерал Дмитро Красильников про необхідність важкого озброєння