Маріуполь, місто, яке повністю знищили окупанти, продовжує функціонувати, практично як табір для тих, хто зміг вижити, але не зміг виїхати.

За допомогою місії ООН нарешті вдалося врятувати близько пів тисячі мешканців Маріуполя, у тому числі з "Азовсталі". Але багато людей все ще знаходяться у місті-фортеці, а окупанти продовжують свою брудну справу, зі спроб захопити місто цілком. Стало відомо, що для тих, хто залишився, у мерзотників знайшлася робота. Про це повідомляє "Оперативний ЗСУ".

Маріуполь. Фото: Telegram
Маріуполь. Фото: Telegram

Українцям пропонують роботу — збиральниками тіл або розбійниками завалів. не довго цим нахабам залишатися на українській землі, невдовзі ЗСУ звільнять окуповані території.

Але наразі, все що пропонують загарбники - це прибирати те, що вони накоїли. Також закликають співробітників заводу Ільїча приходити на збори у зазначені години.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Оголошення про найм робітників. Фото: Telegram
Оголошення про найм робітників. Фото: Telegram

Звільнені з оточеного Маріуполя українці розповідають, що коли з’явилися пересувні крематорії загиблих почали палити. Тому про кількість загиблих у цьому місті можна буде лише здогадуватися, адже цифра буде цілком приблизною.

Ніхто не знайде своїх родичів і не зможе їх поховати, навіть прийти на могилу, дізнатися щось про них. За цю роботу наразі обіцяють платити російськими рублями, а раніше, за словами місцевих мешканців, можна було отримати бензин, цигарки, або якусь їжу.

Маріуполь. Фото: Telegram
Маріуполь. Фото: Telegram

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що за даними британців, запаси боєприпасів російських окупантів виснажені.

Як повідомляв портал "Знай.ua", окупанти готові застосувати хімічну зброю проти захисників "Азовсталі".

Також "Знай.ua" писав, що пес Патрон облаяв прем'єра Канади Джастіна Трюдо при Зеленському.