Незважаючи на те, що війна йде вже 106-й день, життя триває. Важливо не втрачати позитивні моменти в житті, але і при цьому пам'ятати, що наші захисники віддали життя за ваш спокій.

Портал UkraineNow поділився черговою добіркою позитивних моментів, які сталися під час війни.

Збірна України з футболу розпочала новий розіграш Ліги Націй з перемоги. Вони під керівництвом тренера Олександра Петракова обіграли команду Ірландії. Це стартовий поєдинок групи А, і пройшов матч на стадіоні "Авіва".

Гарні новини, фото: Ukraine NOW
Гарні новини, фото: Ukraine NOW

Ще одна позитивна інформація про Україну. Європарламент підтримав резолюцію із закликом надати нашій країні статус кандидата на вступ до ЄС. Також, країни тепер будуть значно швидше передавати нам зброю, а це означає, що перемога вже поруч.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Гарні новини, фото: Ukraine NOW
Гарні новини, фото: Ukraine NOW

Польський президент Анджей Дуда вирушив у турне країнами Південної Європи. Все для того, щоб переконати світових лідерів надати Україні статус кандидата в ЄС. Ось які повинні бути сусіди, які вирішують все дипломатичним шляхом, методом розмов. А от інші наші "сусіди" невпинно обстрілюють території, тим самим руйнують життя українців.

Гарні новини, фото: Ukraine NOW
Гарні новини, фото: Ukraine NOW

Роббі Вільямс хоче стати частиною пісенного конкурсу "Євробачення-2023", яке цілком ймовірно пройде в Україні. Але, для цього нам потрібно вигнати російських окупантів з наших земель найближчим часом, інакше, конкурс проведе інша країна. При цьому, музикант все ще не висловився стосовно війни, але, цілком ймовірно готовий приїхати.

Гарні новини, фото: Ukraine NOW
Гарні новини, фото: Ukraine NOW

Нагадаємо, що російські окупанти хитрим способом дізнаються адресу у жителів Авдіївки, і направляють туди артилерію

Раніше повідомлялося, що колаборант і зрадник зі "слуг народу" не ховається, і розхвалює окупантів на Херсонщині: у ДБР відкрили справу

Також, американські експерти розкритикували НАТО в сучасному вигляді