90,3% українців, які взяли участь у всеукраїнському онлайн дослідженні, впевнені в перемозі України над російськими загарбниками.

Опитування проводила ініціативна група "Власна думка". Так, після 100-денного відрізка повномасштабного вторгнення росії в Україну, 70,7% українців на питання "Наскільки ви вірите в перемогу України у війні з Росією?" відповіли "абсолютно впевнений", 19,6% зазначили, що "скоріше впевнений", 3,6% респондентів відповіли "скоріше не впевнений" та "зовсім не впевнений", 6,1% зазначили, що на це питання "важко відповісти".

Українці. Фото: Youtube
Українці. Фото: Youtube

Зазначається, що дослідження проведене за підтримки Інституту соціології Національної академії наук України з ініціативи Офісу Президента.

З усіх опитаних, лише 1,7 % респондентів не вірить в перемогу України.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Щодо того, скільки часу необхідно для перемоги - 20,4% українців вказали термін "кілька місяців", 35,5% респондентів — вважають, що рф можна перемогти за пів року чи рік, 16,9% учасників дослідження вважають, що війна триватиме понад рік.

75% респондентів, на питання "Чи хотіли б ви особисто виїхати зараз за межі України?" дали відповідь "ні".

Українці. Фото: Youtube
Українці. Фото: Youtube

За бажанням, на сайті ініціативної групи можна пройти опитування навіть зараз.

Нагадаємо, раніше ми писали, що загарбники змушують українців жити за їхніми законами, проте на "співпрацю" йдуть одиниці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", командир десантників показав, як успішно нищити окупантів.

Також "Знай.ua" писав, що нумеролог Нонна Мусалян пояснила виключну роль у війні рф проти України Володимира Зеленського.