Про це вона розповіла у програмі Юрія Подорожнього «Мотив Подорожнього».

Як пояснює гостя програми, нумерологія не може точно показати, як розвиватимуться події, оскільки передумови за числами одні, а психіка людини може спрацювати інакше. На питання ведучого про тривалість війни Нонна Мусалян відповідає лише, що вона затягнеться ще кілька місяців.

«От просто спрогнозувати – це буде трохи інфантильна позиція. І сказати зараз глядачам, що точно у жовтні закінчиться війна, – це велика відповідальність. Я просто бачу тенденцію, що Україна вже у серпні зможе трішки видихнути», - розмірковує нумеролог.

Юрій Подорожній попросив її дати характеристику путіну, щоб пояснити його рішення напасти на Україну. Як розповідає Нонна Мусалян, без належної турботи у людини формується підсвідомий страх, вона дорослішає і транслює агресію, намагаючись цим довести всім, що вона чогось варта.

«Людина не усвідомлює, що вона робить, для неї все це гра, вона живе у своїй ілюзії, у своїй комп'ютерній грі. Тобто це саме серйозний розлад, це правда. І, якби не було соціофобії, він би не ходив у цих масках і не сидів у бункері», - стверджує гостя програми.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Далі вона звертається до нумерології і зауважує, що всі числа в карті народження путіна програються в мінус, тобто людина мала робити все на благо, а не на руйнування. Відповідно до графіка життя, каже Нонна Мусалян, всі показники путіна йдуть на спад і енергія у нього на нулі.

«Протягом 2022 року в карті народження путіна є показники, які говорять про те, що все в нього піде не за планом, і якщо людина до цього не готова, то може швидко закінчитися. У мене є передумови, що війна, як швидко почалася, так і швидко закінчитися, дуже різко», - розповідає нумеролог.

Також ведучий попросив її зробити схожу характеристику Володимиру Зеленському.

«Це людина з певною місією і вона не просто так тут. Можу сказати, що це видно і у графіку, і у карті народження. Він має певну роль, коли доля домінує в карті народження над волею, це говорить про те, що людину ведуть згори, тобто з волі вищих сил, доленосно», - пояснює Нонна Мусалян.

Зараз, розповідає вона, відбувається трансформація у суспільстві та на планетарному рівні, під час якої завдання кожної людини – навчитися любити, а Володимира Зеленського – привести людей до цього абсолютного кохання. До того ж, за словами нумеролога, серце світу знаходиться в Україні, а сьогоднішній складний час країна має пережити для того, щоб переродитися.

Також вона радить Володимиру Зеленському бути впевненим у тому, що він перебуватиме на своєму місці, і продовжувати свою роботу з тією самою вірою та волею.

«Воля вищих сил і його воля йдуть пліч-о-пліч. Його охороняють ну просто мільйон покровителів, ангелів, архангелів, всі з ним. Він на своєму місці і не просто так, він обраний», - констатує Нонна Мусалян.

Як повідомляв Знай.ua, Бронжуков розповів, чому росіяни хочуть воювати.

Також Знай.ua писав про те, що Новак розповів, коли Україна зможе відбудуватися після війни.