Поліція евакуювала 16 людей з однієї з найгарячіших точок в Україні наразі — міста на горі Лисичанська.

Попри війну, українці не поспішають залишати свої домівки, проте у гарячих точках стає дедалі небезпечно. Схід України потерпає від тотального вогню загарбників. Росіяни прагнуть знищити всі українські міста з лиця землі, та загнати мешканців у середньовіччя. Сергій Гайдай пише:

Сергій Гайдай. Фото: Telegram
Сергій Гайдай. Фото: Telegram

"Сьогодні поліцейські спільно з рятувальниками ДСНС вмовили 16 мешканців Лисичанська поїхати в спокійне життя. Останні тижні місто знаходиться під постійним щільним вогнем рашистів. Вони дистанційно знищують "місто на горі".

За словами Гайдая, майже щодня по Лисичанську б'ють з авіації. Також у місті повнісьтю відсутні будь-які комунікації. Через обстріли люди вимушені постійно перебувати в укриттях

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Досвід" Сівєродонецька лякає, і люди змінюють свою думку. "Пересидіти" - це гратися з долею. Тож все більше мешканців налаштовані виїжджати. Сергій Гайдай

За інформацією, в Лисичанську досі перебуває близько 13-15 тисяч українців.

Рашисти кинули усі сили на захоплення Сіверодонецька та траси "Лисичанськ-Бахмут", вони намагаються виконати наказ захопити місто та "перерізати" трасу до 10 червня.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Україна виділяє матеріальну допомогу для сімей військовополонених, як оформити, і скільки заплатять.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дмитро Медведєв розлючений на весь світ через введені санкції проти сина

Також "Знай.ua" писав, що українці повернулися в рідне село під Києвом після окупації, але на місці залишилися самі руїни.