Новини з рф щоразу доводять, що путінська країна провалилася не просто на рівень середньовіччя, а втратила основу цивілізаційного суспільства, там нівелюються права та свободи громадян та дітей.

Як приклад нового ступеню деградації, стала подія, яку назвали тренуванням евакуації. Студентів Томського університету евакуювали з гуртожитку по пожежній тривозі, а потім не дозволяли повернутися, поки вони не вишикуються буквою Z. Відео ганьби оприлюднили у пабліку Telegram "Ватна багнюка".

Студенти рф. Фото: Telegram
Студенти рф. Фото: Telegram

Як видно на відео, студенти не опиралися, та встали в потрібну "позу" - символізуючу війну проти України. Твердження, що студентський рух є найбільш радикальним, та спроможним на зміни, у рф теж не є доконаним фактом.

Якщо в цивілізованих країнах, надія зосереджена на студентських рухах, то там дітей просто використовують як живу силу у пропаганді нових, подібних на фашистські ідеї.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Пропаганда настільки потужно спрацювала на тлі зниження грамотності населення, що навіть так звані студенти не опираються їй. Саме тому, ті з окупантів, хто потрапляє в Україну дивуються тому, як гарно живуть українці.

Нагадаємо, раніше ми писали, що нумеролог Нона Мусалян зробила характеристику президентам України та росії з погляду нумерології.

Як повідомляв портал "Знай.ua", командир десантників показав, як успішно нищити окупантів, та назвав основні характеристики для десантників.

Також "Знай.ua" писав, що українець 10 років прожив у сонячній Італії, але повернувся захищати свою батьківщину, застав повномасштабну війну з банкою тушoнки.