Радник голови міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів повідомив, що існує велика загроза для переміщення диверсійних груп на Волинь, щоб розфокусувати український захист, та відволікти увагу від переднього фронту.

У своєму офіційному телеграм-каналі, Віктор Андрусів розповів, що попри те, що останні тижні були спокіні у плані відомостей про диверсантів, тепер стала відомо реальна загроза з території Бліорусі.

Затримання диверсанта, фото СБУ
Затримання диверсанта, фото СБУ

"Спостерігаємо такі наміри з території Білорусі. Є загроза того, що ці групи будуть перекидатися саме звідти на територію Волинської області. Такі дії мають на меті відволікання й відтягнення наших військ. Зрештою на звільнених територіях їм важко діяти, бо пильнує поліція, працюють блокпости та й люди стали уважнішими",

- написав Андрусів.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Цікаво, що За даними Генштабу Збройних сил України, Білорусь планує збільшити чисельність своєї армії ледь не вдвічі: з 45 тисяч до 80 тисяч. Також йдеться про розконсервування озброєння, яке є у країни на зберіганні.

Нагадаємо, раніше ми писали, що російських загарбників, які потрапили в полон, утримують відповідно до Женевської конвенції, тому вони мають цілком комфортні умови.

Як повідомляв портал "Знай.ua", експерти розповіли про початок нового етапу холодної війни: світ знову ділиться на частини через росію.

Також "Знай.ua" писав, що розблоковані порти та відновлення морських перевезень: Резніков розповів, як Україні допоможе Туреччина.