Україна продовжує потерпати від повномасштабної війни, яку 24 лютого розв'язала росія, знищуючи українських мирних громадян, дітей та перетворюючи міста на руїни. Перша леді України Олена Зеленська дала інтерв'ю німецькій газеті Die Zeit.

У своєму інтерв'ю Олена Зеленська намагалася якомога чіткіше розповісти, що відбувається в Україні та у її родині, адже відомо про те, що путін відправляв декілька разів найманців, які мали знищити не тільки президента України, але й його родину.

Олена Зеленська. Фото: Youtube
Олена Зеленська. Фото: Youtube

Щодо цього Олена Зеленська заявила, що те, що її та сім'ю тепер переслідують, скидається на низькопробний бойовик.

Також вона прокоментувала про вплив, який чинять росіяни на президента

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Росіяни хочуть чинити тиск на мого чоловіка, погрожуючи його родині. Це реалістичний план, тому у нас дуже сильна Охорона".

Та не своє життя хвилює першу Леді України, вона переймаєтся передовсім мешканцями Маріуполя, Харкова, а також Ірпеня і Бучі, невеликого містечка під Києвом. Ці люди вже кілька днів нічого не їли і не пили.

Олена Зеленська заявила, що віра в українську армію і перемогу, надія на вільне і блискуче майбутнє, а також любов до України вселяє мужність, щоб пережити моторошні хвилини та години виття сирен, перебування в бомбосховищах, непрості розмови з дітьми, яким слід правильно пояснити, що відбувається.

"Щоб у такі часи всі могли спати з чистою совістю, вам потрібно діяти!", - зазначила Олена Зеленська.

Нагадаємо, раніше російські спецслужби готують проведення антиукраїнських заходів 3 квітня у Берліні зі знищенням українських та нацистських символів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дівчинка з Маріуполя вирішила зафільмувати все те, що робила російська армія у її рідному місті та показала всьому світові.

Також "Знай.ua" писав, що на Херсонщині росія зомбує місцевих жителів.